Як готувати м’ясні котлети з багатою начинкою і в чому ж полягають плюси такої начинки? Давайте дізнаємося прямо зараз!

Інгредієнти
| Фарш | |
| м’ясний фарш 0.5 кг суміш яловичини і свинини, 60% на 40% відповідно | |
| цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
| куряче яйце – 1 штука | |
| мускатний горіх, чорний перець, сіль – на ваш смак з сіллю будьте акуратніше, так як в начинці буде солоний сир | |
| Начинка | |
| пармезан або будь-який інший твердий сир – 100 грам | |
| вершкове масло (без рослинних жирів) – 50 грам | |
| петрушка і кріп – 2 столові ложки з гіркою | |
| Паніровка | |
| мелені сухарі – 3 столові ложки | |
| куряче яйце – 1 штука |
