Очищаємо цибулю, ріжемо його маленькими кубиками. Змішуємо з м’ясом і курячим яйцем. Додаємо сіль і спеції, все ретельно перемішуємо.
Натираємо на тертці пармезан і, попередньо охолоджене вершкове масло.
Зелень дрібно шаткуємо і змішуємо всі три компоненти.
Формуємо коржі з м’ясної суміші. Також ліпимо рівну кількість грудочок із суміші сиру, зелені і масла. У кожну корж кладемо начинку, скачуємо кульку, опускаємо його в збите куряче яйце. Потім в сухарі, слідом — знову в яйце.
Відправляємо котлети на розігріту сковороду з оливковою олією.
Обсмажуємо м’ясні котлети на олії по 7 хвилин з кожного боку, потім обережно (масло може бризкати) додаємо води в сковороду і смажимо ще 5-10 хвилин для соковитості.
Приємного апетиту!