Котлети з мясного фаршу з начинкою з сиру і зелені

Котлети з мясного фаршу з начинкою з сиру і зелені – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищаємо цибулю, ріжемо його маленькими кубиками. Змішуємо з м’ясом і курячим яйцем. Додаємо сіль і спеції, все ретельно перемішуємо.
Натираємо на тертці пармезан і, попередньо охолоджене вершкове масло.

Зелень дрібно шаткуємо і змішуємо всі три компоненти.

Формуємо коржі з м’ясної суміші. Також ліпимо рівну кількість грудочок із суміші сиру, зелені і масла. У кожну корж кладемо начинку, скачуємо кульку, опускаємо його в збите куряче яйце. Потім в сухарі, слідом — знову в яйце.

Відправляємо котлети на розігріту сковороду з оливковою олією.

Обсмажуємо м’ясні котлети на олії по 7 хвилин з кожного боку, потім обережно (масло може бризкати) додаємо води в сковороду і смажимо ще 5-10 хвилин для соковитості.

Приємного апетиту!