1. Збираємо необхідні продукти: відварюємо, моркву і яйця чистимо. Щоб рис став розсипчастим, необхідно прибрати крохмаль. Для цього відварюємо її в дуже великій кількості води, проціджують. Наливаємо свіжої холодної води, промиваємо готовий рис повторно.
2. Моркву крупно шаткуємо на тертці (підійде «корейська» модель), обсмажуємо на сковороді, перекладаємо в салатник.
3. Очищені яйця протираємо на крупній тертці, додаємо до моркви.
4. Висипаємо кукурудзу і промитий рис.
5. Палички розпаковуємо. Якщо заморожений продукт, його можна не розморожувати. Кришимо кубиком, додаємо до салату. Заправляємо готову страву майонезом. Більш дієтичний, але не менш смачний, варіант заправки – білий йогурт.
6. Перемішуємо. Салатик готовий! Можна прикрасити зеленню, кукурудзою, морквою і подавати до столу.