Крабовий суп має насичений смак і порадує справжніх гурманів. Приготувати його можна всього за півгодини. Доповнить страву роли з рисового паперу.
300 грам крабового мяса;
2 пакетика рибного бульйону;
один лист рисового паперу;
стебло цибулі-порей;
30 грам моркви;
40 грам вареної кукурудзи;
пучок кінзи;
40 грам крем-сиру;
20 грам авокадо.
1. Розведіть рибний бульйон і поставте прогріватися.
2. Наріжте дрібно цибулю-порей, а моркву нашаткуйте.
3. Крабове м’ясо розморозьте і наріжте кубиками.
4. Викладіть крабове м’ясо в киплячий бульйон, варіть 5 хвилин. Після, викладіть овочі і варіть до готовності овочів.
5. Додайте в суп кукурудзу. Кінзу промийте і дрібно нарубаєте.
6. Авокадо наріжте тонкими смужками.
7. На рисовий папір викладіть авокадо і трохи крем-сиру. Загорніть рол і добре стисніть. Наріжте його порційними шматочками.
8. Готовий суп розлийте по тарілках, прикрасьте кінзою і викладіть роли.