Крамбл – тертий пиріг зі смородиною

Крамбл – тертий пиріг зі смородиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тертий пиріг – всім відомий і дуже смачний домашній десерт, готується з пісочного тіста і будь-якого варення або джему. Називається тертим, швидше за способу приготування, так як тісто ділиться на дві частини, і одна з них натирається на тертці. Пиріг виходить дуже ніжним, розсипчастим і легким. Для приготування використовуються прості і доступні інгредієнти, а в результаті маємо солодке ласощі для всієї родини. Приготувати такий пиріг може навіть кулінар без досвіду. Я готую його за класичним рецептом, з додаванням свіжої протертою смородини з цукром, і волоськими горіхами.

Покроковий рецепт