Крамбл – тертий пиріг зі смородиною

Крамбл – тертий пиріг зі смородиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З’єднайте борошно і розм’якшене вершкове масло. Повинна вийти крихта з борошна та олії.

Окремо в мисці збийте яйце з цукром.

Додайте 2 столові ложки майонезу(можна сметани, сік лимона, розпушувач. Все перемішайте. Змішайте сухі інгредієнти з рідкими.

Замісіть пісочне тісто. Воно не повинно липнути до рук. Загорніть харчовою плівкою і відставте відпочити хвилин на 10. Четверту частину його покладіть в морозильник.

На деко вистелити пергамент або просто посипте борошном, розподіліть основне тісто на деко. Зверху рівномірно викладіть улюблене варення або джем.

Посипте горіхами. Дістаньте тісто з морозилки і натріть верхнім шаром.

Випікайте при температурі 180 градусів 20 хвилин. Потім остудіть і наріжте зручними шматочками. Ось і все, пиріг готовий. Приємного чаювання.