Крем-суп із зеленого горошку рекомендований для дитячого харчування і тим, хто дотримується правильного харчування. Відмінно освіжає у спеку, якщо вживати його прохолодним.
Інгредієнти
Зелений горошок – 300 гр | |
Вершки 20% жирності – 150 мл | |
Вода – 2 л | |
Зелень (кріп) – 1/2 пучка | |
Сіль – 1/2 ч. л. |
Зелений горошок є корисним продуктом, який можна використовувати не тільки для приготування улюблених салатів. Крем-суп із зеленого горошку виходить легким і некалорійним, підходить для дієтичного харчування. Для приготування цієї страви можна використовувати свіжі горошини або заморожені плоди.
Покроковий рецепт
У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння. Готуємо зелений горошок, вершки і кріп.
У киплячу воду кладемо горошок. Варимо на повільному вогні 30 хвилин.
Додати вершки. Прокип’ятити протягом 5 хвилин. Вимкнути і злити зайву рідину.
Подрібнюємо Блендером масу в пюре. Посолити.
Дати настоятися протягом 5-10 хвилин і подавати до столу з зеленню. Приємного апетиту!