Крем-суп лише з двох інгредієнтів, зате результат просто приголомшливий!з лісових грибів
Інгредієнти
Лісові гриби сушені – 150 гр. | |
Картопля – 4 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Сметана для подачі |
Ніщо не можна порівняти з божественним ароматом сушених лісових грибів. Коли готуєш страви з цього інгредієнта, на кухні стоїть просто неймовірний запах, який переносить нас думками в обійми лісу. З лісовими грибами будь-яку страву знаходить свій приголомшливий і чудовий смак. Пропоную приготувати суп-пюре – легкий і шалено смачний, хоча він складається всього лише з двох компонентів. Але коли є лісові гриби, хіба їм потрібні для створення смаку інші помічники?
Покроковий рецепт
1. Гриби замочити в холодній воді на ніч. На наступний день відварити до готовності.
2. Картоплю помити, очистити і нарізати шматками будь-якого розміру.
3. Додати до грибів, долити потрібну кількість води, посолити і варити до готовності картоплі.
4. Трохи охолодити і збити блендером або кухонних комбайнів в пюре.
5. Подавати з ложечкою сметани.