Соковите і ароматне м’ясо креветок в хрусткому ніжному клярі – ідеально поєднується як з неформальними посиденьками під пиво так і з запрошеним вечерею з нагоди свята.
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні компоненти.
Кляр: в борошно додати яйце, спеції і воду, перемішати.
Займемося креветками: приберемо голову, знімемо панцир, хвіст залишимо, зробимо неглибокий надріз вздовж спинки, дістанемо чорне вміст. Всі відходи зберемо в окремий пакет, завяжем і викинемо, інакше дуже скоро вони почнуть виділяти неприємний запах.
Раскалим олію в глибокій посуді. Можна використовувати фритюрницю, каструлю, сковороду, каструлю або навіть запікати в духовці. Масла візьмемо стільки, щоб повністю помістити туди креветки.
Обмакнем морепродукти в клярі, після чого опустимо в гаряче масло на 2-3 хвилини.
Викладемо креветки на паперовий рушник, дамо стекти жир
Сервіруємо за своїм бажанням. Тепер можна до столу!