Соковиті, пряні крильця – смачне блюдо, яке подається в гарячому, і в холодному вигляді! Особливо оцінять чоловіки!
Інгредієнти
Курячі крильця – 1 кг. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Часник – 1 шт. | |
Маринад “Барбекю” – 100 гр. | |
Протерті томати – 200 гр. | |
Цукор коричневий – 2 ст. л. | |
Гострий перець – за смаком | |
Соєвий соус – 2 ст. л. | |
Масло рослинне – 2 ст. л. |
Соковиті крильця «Барбекю» готувати не складно. Їх можна подавати як закуску або основну страву. Не обов’язково купувати соус «Барбекю», його можна зробити самим з знайомих продуктів. Порадуйте своїх близьких!
Покроковий рецепт
Спочатку підготуємо крильця. Для цього промиємо їх водою і наріжемо по суглобам. Найменший сегмент краще відкласти на бульйон. Маринуємо їх в маринаді 1 годину.
Розігріваємо сковороду з маслом і викладаємо крильця. Обсмажуємо з усіх боків майже до готовності протягом 20 хвилин.
Перекладаємо крила в блюдо.
На сковороду висипаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо до прозорості.
Додаємо цукор і перемішуємо.
Як тільки цукор розчинився, додаємо гострий перець і дрібно порубаний часник. Обсмажуємо 1 хвилину.
У сковороду виливаємо протерті томати і соєвий соус. Перемішуємо і прогріваємо пару хвилин.
Додаємо в соус обсмажені крильця і тушкуємо під кришкою 10 хвилин, потім перевертаємо і тушкуємо ще стільки ж.
Крильця готові. Приємного апетиту!