Крильця, приготовані за цим рецептом, готуються дуже швидко, а результат виходить неймовірно смачним.
Інгредієнти
курячі крильця – 1 цк | |
цибуля – 2-3 шт | |
соєвий соус – 150 гр | |
часник – 5 головок | |
соус теріякі – 100 гр | |
сіль, перець – за смаком |
Як приготувати Крильця в соусі теріякі
Сьогодні хочу поділитися з вами смачним рецептом приготування курячих крилець.
Покроковий рецепт
Вимиємо курячі крильця і обсушим паперовим рушником. Змішати в мисці обидва соусу, сіль, перець, часник, цибулю. В цю миску додати крильця і поставити маринуватися у холодильник на 1 годину.
Викладаємо крильця через на деко і випікаємо протягом 50 хв при температурі 180 градусів. При подачі можна додати зелень, а на гарнір мені дуже подобається гречка.
Подаємо крильця також з соусом теріякі. При запіканні в соусі крила виходять дуже смачними. Приємного апетиту!