Пів кілограма кролятини нарізати середніми шматочками, 1 цибулину – дрібними кубиками, а 2 зубки часнику – дрібненько покришити.
Зелень гарненько подрібнити ножем.
У сковорідці розігріти приблизно 4 ложки соняшникової олії.
У гаряче масло викласти кролятину, смажити з обох боків до рум’яного кольору. Краще, щоб шматочки не торкалися один одного.
До смаженій м’ясу додати цибулю і часник, чебрець і гірчицю, смажити 15-20 хвилин, використовуючи слабкий вогонь. У процесі смаження вміст сковорідки потрібно іноді перемішувати, щоб воно рівномірно просмажене і не підгоріло. Якщо почне горіти, можна додати трохи водички.
Обсмаженого кролика з цибулею і прянощами залити склянкою жирних вершків, заправити половиною зелені і посолити. Перемішати, закип’ятити, згасити пару хвилин, накрити кришкою, зняти з плити і трохи настояти.
Через 10 хвилин теплого кролика у вершках подавати до столу, присипавши залишилася рубаною зеленню. Подавати можна з овочами і будь-яким гарніром.