У глибоку ємність насипаємо цукор, яйця, попередньо розтоплене вершкове масло. Багато використовують маргарин, я противниця даного продукту. Незважаючи на демократичну ціну, я вважаю, що якщо ми готуємо домашній продукт, важливо використовувати кращі, якісні, натуральні інгредієнти.
Порціями додаємо борошно, сіль, соду. Перемішуємо до однорідної консистенції.
Замішуємо тісто. Працювати з даним тестом суцільне задоволення, воно не липне до рук, має ніжну текстуру.
Відразу ж поділяємо тісто на дві частини і відправляємо в морозилку на 1 годину. Важливо! Один шматок необхідно дістати через 30 хвилин!!!!
Посипаємо борошном деко.
Розкотимо половину тіста в тонкий пласт і відправимо на деко, щоб тісто не вздувалось в процесі випікання.
Змастимо джемом лист тіста.
Дістаємо другу частину тесту, яка відмінно підмерзла, натираємо на крупній тертці, направляючи тертку відразу на печиво. Посипаємо рясно корицею.
Відправляємо в духовку на 20 хвилин. Дістаємо відразу ж по закінченню вказаного часу і вуаля! Почекаємо поки печиво охолоне. Розрізаємо на квадратики і запрошуємо сімейство на чаювання. Приємного апетиту! Харчуйтеся смачно і правильно!