Спробуємо приготувати незвичайне блюдо – кукурудзу, тушковану з цибулею, часником і гострим перцем в сирному соусі
Інгредієнти
Кукурудза молода – 3шт. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Часник – 7 зубчиків | |
Червоний гострий перець – 1 шт. | |
Молоко – 400 мл | |
Сир твердий – 150 гр. | |
Сіль – за смаком |
Чудове яскраве страва з молодої кукурудзи з цибулею, часником і гострим перцем. Кукурудза виходить дуже ніжна про соковита, тому що гаситься в молоці
Покроковий рецепт
1. З кукурудзи зрізати ножем зерна в каструлю.
2. Цибулю помити, очистити і нарізати четвертинками. Обсмажити на рослинному маслі.
3. Часник очистити і нарізати тонкими пластинами. Додати до злегка смаженій луку.
4. Червоний перець помити і нарізати тонкими кільцями. Додати до цибулі і часнику.
5. Всипати кукурудзу і залити молоком. Можна трохи розвести водою. Посолити. Накрити кришкою і тушкувати до готовності кукурудзи.
6. Натерти сир на дрібній тертці. Додати в гарячу кукурудзу і швидко розмішати, щоб сир розплавився і змішався з соусом.
7. Кукурудза вийшла просто чудова на смак. Поєднання всіх продуктів божественно!