Кукурудза, морепродукти і риба ідеально поєднуються між собою. Такий тандем ідеальний для перших і других страв. Представляємо вашій увазі простий у приготуванні суп.
4 качана свіжої кукурудзи;
200 мл курячого бульйону;
два склянки не жирних вершків;
стакан креветок;
100 грам крабового мяса;
100 грам філе білої риби;
пучок кінзи;
цибуля-порей;
30 грам моркви;
спеції.
1. Креветки очистити, а крабове м’ясо і філе білої риби наріжте порційними шматками.
2. Викладіть інгредієнти в курячий бульйон і поставте варитися.
3. Цибулю-порей і моркву наріжте соломкою. Через 10 хвилин після закипання, викладіть в суп. Варіть близько півгодини.
4. Влийте в суп тонким струменем вершки.
5. В окремій ємності відваріть кукурудзу до готовності. Очистіть кукурудзу від качана і викладіть в суп. Варіть страву ще десять хвилин.
6. Кінзу дрібно нарубаєте.
7. При подачі розлийте страву по тарілках. Прикрасьте зеленню.