Ароматні кунжутне палички відмінне рішення для різноманітності, як повсякденного, так і святкового столу. Вони тоненькі і хрусткі. Підкорять серце будь-якого: і дитини, і дорослого.
Покроковий рецепт
Пів чайної ложки сухих дріжджів розвести в теплій воді. Через пару хвилин вилити в основну масу води (2 склянки).
Туди ж висипаємо півсклянки насіння кунжуту.
Додаємо півтори чайні ложки солі.
Вливаємо в нашу основу для тіста одну столову ложку рослинної олії.
Залишилося додати 7 склянок борошна вищого сорту.
Все добре вимішати і поставити в тепле місце для підйому. На пару годин. Обов’язково накривши кришкою ємність з тістом, що б воно не покрилося сухий скоринкою.
Коли тісто добре підніметься, ділимо його на 12 частин. І розкачуємо тонкі ковбаски. Викладаємо їх на деко змащений жиром.
Ставимо в духовку. Приблизно на 20 хвилин, при температурі 190 °С. Коли палички подзолотятся дістаємо і даємо їм охолонути.
Кунжутне хлібні палички, теплі і хрусткі, готові ;).