Кунжутне молоко в домашніх умовах – корисний напій з-за великої кількості кальцію
Інгредієнти
Кунжут – 100 гр. | |
Вода – 1 л |
Зараз в супермаркетах продається дуже багато видів рослинного молока, про існування яких ще кілька років тому ми навіть не підозрювали. Але ціни на таке молоко кусаються. Але виявляється його дуже просто зробити у себе вдома. І для цього не потрібно якихось=особливих навичок – все робиться дуже легко і швидко. Пропоную рецепт кунжутного молока – вона дуже корисне, дієтичне, підходить для венеціанців. Кунжут у мене залишився ще з часів вагітності, коли його їла для з-за великої кількості кальцію. Довгий час не уявляла, що з ним можна зробити., адже його було дуже багато. І ось натрапила в інтернеті на рецепт приготування кунжутного молока. Тепер ділюся ним з вами
Покроковий рецепт
1. Рецепт цей чудовий тим, що потрібно всього лише два інгредієнти – кунжут і вода.
2. Воду закип’ятити. Краще брати відфільтровану воду. Кунжут скласти в банку, залити окропом і залишити настоюватися на ніч.
3. Вранці цю масу збити в блендері. Процідити через сито. І все! Молок кунжутне готово.
P. S. Залишилася кунжутную масу не викидайте – з неї можна приготувати соус на подобі тахині. Таке молоко можна пити. А можна використовувати замість звичайного молока для приготування різних страв.