Якщо вам подобається запечена курка, то пропонуємо вам приготувати її зі спеціями в рукаві. Виходить ситно, смачно і апетитно!
Інгредієнти
Курка – 800 гр | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Часник – 2 зуб. | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – за смаком |
Можна для страви взяти цілу курочку і порубати її на порційні шматочки, підійдуть і окремі її частини: крила, стегна, стегенця. З спецій візьмемо сіль, суміш мелених перчиком, часник, прованські трави. Для соковитості додамо трохи майонезу. Для рецепта знадобиться рукав для запікання.
Покроковий рецепт
Частини курки перекладаємо в миску.
Додаємо до них цибулю, нарізану на кільця чи півкільця.
Засипаємо інгредієнти в мисці зазначеними спеціями. Визначаємо їх кількість на свій смак.
Додаємо невелику порцію майонезу і подрібнені зубчики часнику.
Добре перемішуємо інгредієнти. Можна залишити шматочки курки промаринуватися на годинку, але якщо часу немає, то відразу викладаємо підготовлені частини в рукав. Скріплюємо кінці, на поверхні рукава робимо 3-4 проколи ножем.
Рукав з шматочками курки покласти в форму або укладаємо на деко.
При 200-210 градусів запікаємо курячі частини протягом 1 години.
Приємного всім апетиту!