Курка шматочками в рукаві

Курка шматочками в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам подобається запечена курка, то пропонуємо вам приготувати її зі спеціями в рукаві. Виходить ситно, смачно і апетитно!

Інгредієнти

Курка – 800 гр
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Майонез – 2 ст. л.
Часник – 2 зуб.
Сіль – за смаком
Суміш перців – за смаком

Як приготувати Курка шматочками в рукаві

Можна для страви взяти цілу курочку і порубати її на порційні шматочки, підійдуть і окремі її частини: крила, стегна, стегенця. З спецій візьмемо сіль, суміш мелених перчиком, часник, прованські трави. Для соковитості додамо трохи майонезу. Для рецепта знадобиться рукав для запікання.

Покроковий рецепт

Частини курки перекладаємо в миску.

Додаємо до них цибулю, нарізану на кільця чи півкільця.

Засипаємо інгредієнти в мисці зазначеними спеціями. Визначаємо їх кількість на свій смак.

Додаємо невелику порцію майонезу і подрібнені зубчики часнику.

Добре перемішуємо інгредієнти. Можна залишити шматочки курки промаринуватися на годинку, але якщо часу немає, то відразу викладаємо підготовлені частини в рукав. Скріплюємо кінці, на поверхні рукава робимо 3-4 проколи ножем.

Рукав з шматочками курки покласти в форму або укладаємо на деко.

При 200-210 градусів запікаємо курячі частини протягом 1 години.

Приємного всім апетиту!