Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами та овочами

Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити курку на тонкі смужки. Опціонально залити шматочки курочки соєвим соусом, щоб той покривав м’ясо. Відправити на холодильник на півгодини.

Додати до курки крохмаль і борошно, не зливаючи соєвого соусу. Перемішати і залишити набухати на 5 хвилин. Після – обсмажити шматочки курки в клярі на розпеченій сковорідці з двох боків до золотистої скоринки.

Тим часом, обсмажити порізану цибулю.

Додати помідори і готувати ще хвилину.

Влити до компонентів ананасовий сироп, додати оцет і ананаси. Перемішати, тушкувати протягом хвилини, потім всипати шматочки курки. Готувати страву до загустіння.

Подавати курку в кисло-солодкому соусі гарячої, доповнивши рисом або картоплею.

Така закуска відмінно поєднується з овочевими закусками і гарнірами. Приємного апетиту!