Курка з індійським гарбузовим чатні

Курка з індійським гарбузовим чатні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматні курячі стегна з каррі і пряним чатні з гарбуза – який смак і фарби Індії в одному блюді! Курочка насичується ароматами і смаками каррі, паприки і чебрецю, які надають їй красиву рум’яну скоринку, а подушка з гарбузового чатні робить м’ясо соковитим. Гарбузове чатні дуже пряна, кисло-солодке з яскравою остринкой. Волоські горіхи надають овочевого гарніру східну нотку, солодка гарбуз грає в тандемі з кислим яблуком. А спеції і прянощі просто занурюють у яскраві індійські мотиви. Перець чилі пікантно відтіняє всі компоненти страви. Якщо ви хочете подати чатні гарніром – нарізайте овочі крупно, якщо ж хочете зробити гарбузовий чатні ближче до соусу – шинкуйте все дуже дрібно.

Дуже добре доповнює гарбузовий чатні апельсин або лимон, які можна додати як часточками, так і використовувати сік і цитрусову цедру. Ця страва ідеально під смаку, поєднанні компонентів і виглядає досить-таки красиво. Подавати курочку з чатні можна з рисом, запеченою картоплею або пюре. Якщо ви любитель гостренького – це страва точно доведеться вам за смаком. Пориньте в кулінарну сторінку країни Індії, і ви просто закохаєтеся в цей край з його ароматами, прянощами і незвичайними поєднаннями.

Покроковий рецепт