Основні продукти, які потрібні для приготування страви – це курка, картопля. Для 2-3 порцій можна використовувати не цілу курячу тушку, а її половинку або взяти лише якісь його частини, наприклад, стегенця або грудки. Кількість картоплі теж варіюйте самостійно, адже картопляні бульби бувають різного розміру.
Крім цих продуктів в рецепті присутні такі овочі: морква, ріпчаста цибуля, молодий кабачок, білокачанна капуста, помідор. Поєднання цих овочевих інгредієнтів чудово доповнює курячі шматочки і картоплю.
Готувати курку з картоплею можна в глибокій сковороді (даний спосіб – у нижчеподаному рецепті) або в сотейнику. Крім даної посуду для реалізації рецепта слід підготувати обробну дошку, ножик, середню чи велику тертку, лопатку для перемішування інгредієнтів на сковороді.