Обід або вечерю на швидку руку. Легке блюдо з овочами кус-кусом і курячою грудкою.
Інгредієнти
Куряча грудка – 200 г | |
Кус-кус – 1/2 ст. | |
Молодий Кабачок – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Родзинки – 1 жменя | |
Перець болгарський – 1 шт. | |
Часник – 2 зубчики | |
Соєвий соус – 20 мл | |
Приправа каррі – 1 ч. л. | |
Сіль – 1 г | |
Вода – 100 мл | |
Олія – 10 р. |
Приготувати повноцінний обід за 20 хвилин дуже легко якщо є куряча грудка і кус-кус. Варіація на тему плову з індійськими нотками. Спосіб приготування стир-фрай, вогонь великий і продукти постійно перемішуються. Кабачки та моркву в страві повинні залишитися злегка хрусткими і зберегти свою текстуру.
Покроковий рецепт
Родзинки замочити.
Курячу грудку нарізати тонкими смужками і обсмажити в олії на великому вогні, постійно перемішуючи.
Викласти до грудці родзинки, готувати 3 хвилини. Родзинки повинен розпухнути.
Всипати цибулю, обсмажувати 2 хв.
Додати моркву, нарізану соломкою смажити 3 хв.
Наступна черга часнику і соєвого соусу.
Через 3 хвилини додати соломку з кабачків і болгарський перець. Смажити 3 хв.
Посипати блюдо порошком каррі. Обсмажити 2 хв.
Влити воду, прокип’ятити 2 хв і всипати кус-кус.
Перемішати накрити кришкою і зменшити вогонь. Через 3-5 хвилин страва готова.