За цим рецептом грудки виходять соковитими, з хрусткою скоринкою, під сирною шапкою. Я думаю, ваші домочадці залишаться в захваті.
Інгредієнти
Курячі грудки – 4-5 шт | |
Цибуля ріпчаста – 1 велика головка | |
Сир – 200 г У мене був “Російський” | |
Борошно – 2-3 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Масло рослинне – 2 ст. л. для смаження |
Хочу поділитися простим рецептом приготування курячих грудок. Особисто у мене, курячі грудки постійно залишаються і згодом, я не знаю, що з них приготувати, так як в результаті страви з них виходять сухуватими.
Покроковий рецепт
Курячі грудки помити, нарізати дуже маленькими кубиками. Лук очистити, помити і нарізати маленькими кубиками, додати до грудкам. Посолити, поперчити. Додати борошно, перемішати. Виходить фарш з нарізаних грудок.
Сир натерти на дрібній тертці.
Сковороду змастити рослинним маслом і викладати ложкою фарш з грудок. Обсмажити котлети на слабкому вогні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки.
Готові гарячі котлети посипати сиром, давши йому розплавиться і подавати. Приємного апетиту!