Процес приготування запеченої курки в духовці досить простий, але вимагає часу.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування запеченої курки в духовці.
Часник видавити через землянку.
Корінь імбиру натерти на дрібній тертці і додати до выдавленному часнику.
До часниково-імбирною суміші додати корицю, чорний мелений перець, мелений коріандр, мелений імбир, чікен масалу, каррі та насіння гірчиці, перемішати.
Додати мед і перемішати.
Додати гірчицю, йогурт, майонез і сіль, перемішати.
Замаринувати курку в маринаді як мінімум на 5 годин. Краще залишить її на ніч.
Викласти курку на деко або сковороду й запікати при 200 градусах близько години, потім збільшити температуру до 230 градусів і запікати ще близько 20-30 хвилин, періодично поливаючи залишками маринаду.
Курка запечена в духовці готова. Приємного апетиту!