Курка запечена цілком у духовці

Курка запечена цілком у духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Процес приготування запеченої курки в духовці досить простий, але вимагає часу.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування запеченої курки в духовці.

Часник видавити через землянку.

Корінь імбиру натерти на дрібній тертці і додати до выдавленному часнику.

До часниково-імбирною суміші додати корицю, чорний мелений перець, мелений коріандр, мелений імбир, чікен масалу, каррі та насіння гірчиці, перемішати.


Додати мед і перемішати.

Додати гірчицю, йогурт, майонез і сіль, перемішати.

Замаринувати курку в маринаді як мінімум на 5 годин. Краще залишить її на ніч.

Викласти курку на деко або сковороду й запікати при 200 градусах близько години, потім збільшити температуру до 230 градусів і запікати ще близько 20-30 хвилин, періодично поливаючи залишками маринаду.



Курка запечена в духовці готова. Приємного апетиту!