Курку ріжемо на великі шматки, добре промиваємо, кладемо в ємність для маринування.
Готуємо маринад. Посипаємо курку приправою і солимо за вашим смаком, додаємо томатну пасту і аджику. Вичавлюємо сік одного лимона, додаємо в м’ясо майонез, все добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Поки м’ясо маринується включаємо духовку на 200 градусів для розігріву. Беремо деко добре змащуємо його соняшниковою олією.
Викладаємо замариноване м’ясо на деко, рівномірно розподіляє його і ставимо в розігріту духовку. Смажимо курку до готовності, час від часу повертаючи шматки для рівномірної прожарювання. Курку смажимо до появи красивою хрусткої скоринки. Приємного апетиту!