Курка, запечена з картоплею в духовці

Курка, запечена з картоплею в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У вас обов’язково вийде смачний вечерю або ж навіть страва до святкового столу.

Інгредієнти

Курка ЦП – (500г)
Майонез – (100г)
Приправи за смаком – (20г)
Картопля – (500г)
Соняшникова маскло – (50г)

Як приготувати Курка, запечена з картоплею в духовці

Простий і смачний рецепт домашньої запеченої курки в духовці з картоплею. Інгредієнти легкодоступні, складності з стравою у вас точно не буде. Вашій родині точно сподобатися.

Покроковий рецепт

Перше, до чого ми приступимо, так це до м’яса. Потрібно промити м’ясо, а потім приступити до нарізці на невеликі шматки. Після прибрати все порізане м’ясо в тарілку і поки на час відставити.

Наступним кроком буде – приготувати картоплю. Почистити, нарізати скибочками, а потім навпіл. І так само відкласти в сторону.

М’ясо перекладаємо в глибоку миску, додаємо спеції, майонез. А потім перешиваємо це все.

Підготовлений картопля з м’ясом потрібно буде викласти на деко змазаним маслом і поставити в духовку при температурі 140-160 градусів на півгодини.

Готову страву викласти на тарілку і приступати до обіду або ж до вечері 🙂
Це вже на ваш розсуд .