В якості курячого інгредієнта беремо будь-які частини курки. Рубаємо їх за необхідності, промиваємо й обсушуємо з допомогою паперового рушника. Шматочки курки перекладаємо в миску.
Промиваємо картопля, зручним способом очищаємо. Нарізаємо великими частками (картоплину – на 4 частини). Додаємо картопляні часточки до курки в миску.
Викладаємо до інгредієнтів майонез і пропущений через прес часник.
На своє уподобання солимо, кидаємо дрібку чорного меленого перчика. Можна додати ваших улюблених спецій.
Включаємо духовку. Температурний режим встановлюємо на 200 градусів. Вміст в мисці добре і ретельно перемішуємо. Форму, призначену для випічки змащуємо рослинним маслом. Викладаємо курку з картоплею в сметані в форму. Накриваємо фольгою, відправляємо в духовку.
Через хвилин 40 фольгу прибираємо, форму знову повертаємо в духовку ще приблизно на 25 або 30 хвилинок. Готовність картоплі перевіряємо ножем.
Приємного всім перекусу!