Курочка в вершково-часниковому соусі

Курочка в вершково-часниковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

курка – 700 гр
йогурт натуральний – 100 гр
вершки – 100 гр
молоко – 100 гр
сіль – за смаком
чорний перець – за смаком
часник – 2 зубчики

Як приготувати Курочка в вершково-часниковому соусі

Стравою з курки можна урізноманітнити будь-який обід, вечеря і навіть святковий стіл. Це м’ясо можна з легкістю придбати в будь-якому магазині.

Варто включити трохи фантазії, додати новий інгредієнт – і вийшло нове блюдо з курочки. Це м’ясо можна поєднувати з безліччю продуктів: овочі, фрукти, крупи, спеції. Адже смак курки нічим не зіпсуєш, а тільки прідашь особливий смак. Це м’ясо чудово поєднується з будь-яким соусом. Приготувавши курку у вершковому соусі, будь-яка господиня порадує свою сім’ю цим чудовим блюдом. Секрет цього рецепта саме соус. У ньому курка виходить ще ніжніше. Соус можна приготувати по-різному, додати гриби, коріандр, гострий перець, сир. Але родзинка нашого рецепта – часник. Він відмінно поєднується з вершковим соусом, залишаючи оригінальне післясмак. А аромат від страви, непередаваний!

Покроковий рецепт