Отже, почнемо ми з того, що вимиємо курочку (у нашому рецепті я взяла крила), і викладемо на сковороду. Обсмажуємо на рослинному маслі з одного боку на середньому вогні близько 10 хвилин, що б крильця підрум’янилися.
Поки курка смажиться, приготуємо соус. Для того що б блюдо вийшло більш ніжним ми візьмемо натуральний йогурт, вершки і молоко. Багато додають сметану, але вона дає кислуватий присмак, тому ми її використовувати не будемо. Змішуємо інгредієнти. Додаємо сіль і чорний перець.
Далі беремо два зубчики часнику, очищаємо, і пропускаємо через часникодавку.
Крильця перевертаємо, і додаємо часник прямо на сковороду. Розподіляємо його по всьому м’яса і обсмажуємо ще хвилин 10.
Виливаємо соус м’ясо. Тушкуємо 5 хвилин
Наша ароматна курочка в вершково-часниковому соусі готова. Приємного апетиту!