Курочка в вершково-часниковому соусі

Курочка в вершково-часниковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, почнемо ми з того, що вимиємо курочку (у нашому рецепті я взяла крила), і викладемо на сковороду. Обсмажуємо на рослинному маслі з одного боку на середньому вогні близько 10 хвилин, що б крильця підрум’янилися.

Поки курка смажиться, приготуємо соус. Для того що б блюдо вийшло більш ніжним ми візьмемо натуральний йогурт, вершки і молоко. Багато додають сметану, але вона дає кислуватий присмак, тому ми її використовувати не будемо. Змішуємо інгредієнти. Додаємо сіль і чорний перець.

Далі беремо два зубчики часнику, очищаємо, і пропускаємо через часникодавку.

Крильця перевертаємо, і додаємо часник прямо на сковороду. Розподіляємо його по всьому м’яса і обсмажуємо ще хвилин 10.

Виливаємо соус м’ясо. Тушкуємо 5 хвилин

Наша ароматна курочка в вершково-часниковому соусі готова. Приємного апетиту!