Смажена, а потім протушенная куряча грудка в вершках і вини з печерицями
Інгредієнти
курячої грудки – 800 грам | |
печериць – 200 грам | |
оливкова олія – для смаження | |
лука – 2 невеликі головки | |
червоного сухого вина – склянка | |
вершків 10% жирності – 150 мл | |
спеції – за смаком сіль, перець | |
крохмалю – 1 ложка |
Гриби, м’ясо птиці та вершки – відмінне поєднання. Коли важко зробити вибір між цими продуктами, ми радимо їх з’єднати. Подавайте з фунчоззой або овочами, приготовані на грилі.
Покроковий рецепт
1. Курячу грудку (без кісток) або куряче філе наріжте порційними шматочками. Приправте спеціями і обсмажте на олії.
2. Цибулю наріжте півмісяцем. Додайте до м’яса курки.
3. Гриби очистіть і тонко наріжте. На окремій сковороді обсмажте.
4. З’єднайте гриби з курячою грудкою і цибулею. Приправте спеціями і залийте червоним вином. Тушкуйте не більше двадцяти хвилин.
5. По закінченню часу, влийте вершки і продовжуйте тушкувати. Додайте крохмаль і дочекайтеся загустіння.
6. Подавайте блюдо з будь-яким гарніром.