Соковита куряча грудка з запеченими овочами.
Інгредієнти
куряча грудка – 2 шт | |
баклажан – 1/2 | |
морква – 1/2 | |
ріпа – 1/2 | |
цибуля ріпчаста – 1/2 | |
селера – 1/2 стебла | |
перець болгарський – 1 шт | |
олія оливкова – 2 ст. л |
Сьогодні хочу поділитися ще одним оригінальним рецептом соковитою курячої грудки. Всі думають, що ж ще можна придумати з цією грудкою…Як вже її “бідну” тільки не смажать, не варять і не парять!) Деякі думають, що куряча грудка-це суха, прісна частину курки. Своїм рецептом буду доводити протилежне! Куряча грудка-це чисте джерело білка, дієтичне м’ясо. Я взагалі прихильник здорового харчування. А головне смачного! Тому від мене не буде рецептів з свинини з майонезом, смаженого бекону, жирних тортів тощо. Я буду ділитися рецептами з різноманітних продуктів. На дієті сидіти можна смачно і зовсім не дорого. Так само всі мої рецепти з позначкою “легко”, і займають мало часу в приготуванні.
Покроковий рецепт
Підготувати продукти
Куряче філе викласти в глибоку тарілку, додати оливкову олію, сіль, перець чорний. Все перемішати і відставити у бік.
Нарізати овочі.
На лист пекарської папери викласти скибочки ріпи, зверху моркву, цибулю, селеру.
Зверху викласти одну курячу грудку. Загорнути. Має вийти ось такий кульочок. Повторити теж саме з другої грудкою.
Викладаємо в мультипекарь (можна в духовку або на сковороду). Закрывем і забуваємо на 15 хв.
Через 15 хвилин курка готова. Виглядає ось так. Дістаємо.
Панельки злегка змащуємо олією і викладаємо овочі. Закриваємо на п’ять хвилин.
Викладаємо на тарілку, прикрашаємо, з’їдаємо)