Куряче філе по-китайськи

Куряче філе по-китайськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування курячого філе по-китайськи знадобиться мінімальний набір продуктів, а страва вийде багатим на смак.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування курячого філе по-китайськи.

Філе порізати довільно, скласти в ємність.

Часник видавити через землянку до філе.


Додати барбарис, чорний мелений перець, кунжут і все перемішати.


Додати мед і соєвий соус, добре перемішати. Залишити маринуватися на 30 хвилин.

Розігріти рослинну олію в сковороді, викласти замариноване куряче філе в сковороду і обсмажити м’ясо до готовності на середньому вогні приблизно 10-15 хвилин.



Подавати куряче філе по-китайськи краще за все з рисом. Приємного апетиту!