Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею

Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тушкована курка з яблуками і вареною картоплею виходить незвичайно ароматний і дуже смачна. Таку курку можна подати з будь-яким гарніром або до овочів. Готувати її швидко і легко.

Інгредієнти

філе куряче – 4 шт.
ріпчаста цибуля – 2 головки
яблука – 2 шт.
сіль – за смаком
перець мелений – за смаком
приправи – за смаком
зелень – яку
варена картопля – 6-8 шт.
вода – за необхідності
олія для смаження – 2 столові ложки

Як приготувати Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею

Пропоную приготувати смачну вечерю з тушкованого курячого філе в яблуках з картоплею.

Покроковий рецепт

Цибулю дрібно порізати і трохи пасерувати на рослинній олії.

Куряче філе обсмажити на іншій сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору, попередньо посоливши його, поперчив і приправивши прянощами. Перекласти куряче філе в сковороду до цибулі. Підлити трохи водички і тушкувати.

З яблука вирізати серцевину, порізати на середні шматочки. Додати в сковороду до курки.

Ще у мене залишалася молода картопля варена, я її порізала навпіл і так само додала до курки.

Тушкувати все до готовності м’яса птиці. При необхідності приправити курку гострим перцем і сіллю. Додати зелені. Можна підлити ще трохи окропу, якщо рідина випарувалася, закрити кришкою і тушкувати до повної готовності.

Подавати тушковане куряче філе в яблуках можна з будь-яким гарніром або до овочів.