Пропоную приготувати смачну вечерю з тушкованого курячого філе в яблуках з картоплею.
Покроковий рецепт
Цибулю дрібно порізати і трохи пасерувати на рослинній олії.
Куряче філе обсмажити на іншій сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору, попередньо посоливши його, поперчив і приправивши прянощами. Перекласти куряче філе в сковороду до цибулі. Підлити трохи водички і тушкувати.
З яблука вирізати серцевину, порізати на середні шматочки. Додати в сковороду до курки.
Ще у мене залишалася молода картопля варена, я її порізала навпіл і так само додала до курки.
Тушкувати все до готовності м’яса птиці. При необхідності приправити курку гострим перцем і сіллю. Додати зелені. Можна підлити ще трохи окропу, якщо рідина випарувалася, закрити кришкою і тушкувати до повної готовності.
Подавати тушковане куряче філе в яблуках можна з будь-яким гарніром або до овочів.