Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею

Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную приготувати смачну вечерю з тушкованого курячого філе в яблуках з картоплею.

Покроковий рецепт

Цибулю дрібно порізати і трохи пасерувати на рослинній олії.

Куряче філе обсмажити на іншій сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору, попередньо посоливши його, поперчив і приправивши прянощами. Перекласти куряче філе в сковороду до цибулі. Підлити трохи водички і тушкувати.

З яблука вирізати серцевину, порізати на середні шматочки. Додати в сковороду до курки.

Ще у мене залишалася молода картопля варена, я її порізала навпіл і так само додала до курки.

Тушкувати все до готовності м’яса птиці. При необхідності приправити курку гострим перцем і сіллю. Додати зелені. Можна підлити ще трохи окропу, якщо рідина випарувалася, закрити кришкою і тушкувати до повної готовності.

Подавати тушковане куряче філе в яблуках можна з будь-яким гарніром або до овочів.