Це друга страва наситить всю сім’ю. Готується куряче філе дуже швидко, а за цим рецептом воно виходить дуже соковитим і ароматним.
Інгредієнти
куряче філе – 400 гр | |
болгарський перець – 2 шт. | |
цибулина – 2 шт. | |
часник – кілька зубчиків | |
рослинне масло – 5 ложок | |
соєвий соус – 5 ложок | |
коньяк – 2 ложки | |
цукор – за смаком | |
імбир – за смаком | |
перець з сіль – за смаком |
Це друга страва наситить всю сім’ю. Готується куряче філе дуже швидко, а за цим рецептом воно виходить дуже соковитим і ароматним.
Покроковий рецепт
1. Куряче філе промивають, нарізають порціонними шматочками, змішують з соєвим соусом, додають крохмаль.
2. Болгарський перець (бажано червоного кольору) очищають, нарізають кільцями і кладуть у розігріту олію разом з шматочками курки. Готують до м’якості м’яса.
3. Додають до вмісту сковороду подрібнений часник, порубаний лук, імбир.
4.Далі вливають коньяк, змішаним з цукром і сіллю. Тушкують все одну хвилину.
5. Подають страву злегка охолодженим, виклавши спочатку куряче філе, а зверху розклавши тушкований перчик. Приємного апетиту!