Для приготування одного великого філе знадобиться 30 мл. молока, 2 ст. ложки борошна, рослинне масло(в кляр і для обсмажування), куряче яйце, сіль, чорний мелений перець.
Філе потрібно нарізати на середні шматочки, обсушити на паперовому рушнику.
В окремій мисці готуємо кляр для курки. З’єднуємо яйце, молоко, борошно і 1 ст. ложку рослинної олії.
Перемішати ретельно, щоб маса стала однорідною і в ній не були присутні грудочки.
На сковороді розігріти рослинне масло. Шматочки філе вмочити з усіх сторін в кляр і викласти в розігріту олію на відстані не менше 3-4 см. один від одного.
Обсмажити курку з кожної сторони протягом 3-4 хвилин. З допомогою паперового рушника або серветок видалити зайве масло. Подавати на стіл в гарячому або холодному вигляді.