Куряче філе в клярі

Куряче філе в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування одного великого філе знадобиться 30 мл. молока, 2 ст. ложки борошна, рослинне масло(в кляр і для обсмажування), куряче яйце, сіль, чорний мелений перець.
Філе потрібно нарізати на середні шматочки, обсушити на паперовому рушнику.

В окремій мисці готуємо кляр для курки. З’єднуємо яйце, молоко, борошно і 1 ст. ложку рослинної олії.

Перемішати ретельно, щоб маса стала однорідною і в ній не були присутні грудочки.

На сковороді розігріти рослинне масло. Шматочки філе вмочити з усіх сторін в кляр і викласти в розігріту олію на відстані не менше 3-4 см. один від одного.

Обсмажити курку з кожної сторони протягом 3-4 хвилин. З допомогою паперового рушника або серветок видалити зайве масло. Подавати на стіл в гарячому або холодному вигляді.