Для приготування курячого філе знадобляться продукти, які з легкістю можна знайти в будь-якому супермаркеті.
Інгредієнти
Куряче філе – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Цибуля ріпчаста – 3 головки | |
Ананаси консервовані – 1 банку | |
Молоко кокосове – 400 мл | |
Імбир мелений – 1 столова ложка | |
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
Каррі – 1 столова ложка | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Кардамон зелений – 3 шт. | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Чікен масала – 1 столова ложка |
Куряче філе виходить дуже соковите і ніжне, і плюс до цього – ароматне. Рецепт страви привезений з західної частини південної Індії.
Покроковий рецепт
Підготувати всі продукти.
Цибулю порізати півкільцями.
Розтопити вершкове масло в рослинному.
Обсмажити цибулю в суміші олії до золотистого кольору.
Порізати м’ясо на шматочки довільного розміру.
Змішати коріандр, каррі, чікен масалу, куркума, кардамон, чорний мелений перець і імбир.
Всипати суміш спецій в сковороду до цибулі і обсмажити близько хвилини.
Додати м’ясо в сковороду, посолити і обсмажити близько 3 хвилин.
Потім, обережно, щоб не згорнулися, додати кокосове молоко, протушкувати близько 10 хвилин.
Додати ананаси і протушкувати ще хвилин 20.
Блюдо готове. Приємного апетиту!