Куряче філе з ананасом і гарніром з печеного гарбуза

Куряче філе з ананасом і гарніром з печеного гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запікаємо курку в духовці з консервованим ананасом і під шапкою з твердого сиру.
Це екзотичне поєднання родом з східної кухні. Хоча в наших краях, воно вже давно вважається звичним.

Суховатое куряче м’ясо в поєднанні з соковитим ананасом та сиром набуває м’якість, ніжність і незвичайний смак. До цієї страви пропоную подати гарнір з печеного гарбуза. Мариновану гарбуз можна запекти на деко з м’ясом. Таке поєднання надає страві легкість і незвичайність. Готується дуже швидко і просто, а результат чудовий. Це може бути приємним легким обідом або вечерею. Так само подати таке блюдо не соромно і на святковий стіл.

Покроковий рецепт