Куряче філе з ананасом і гарніром з печеного гарбуза

Куряче філе з ананасом і гарніром з печеного гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе наріжте тонкими пластинами. Злегка відбийте з двох сторін. М’ясо курки дуже ніжне, тому варто відбивати акуратно, щоб не пошкодити волокна.

Гарбуз очистіть від шкірки, наріжте тонкими слайсами і замаринуйте в спеціях з медом, гірчицею і соєвим соусом.

На деко застелений пергаментом, викладіть відбиті шматочки курки, приправте кожен шматочок спеціями (я використовую сіль і чорний мелений перець) і змастіть тонким шаром майонезу.

Наверх викладіть шматочки ананаса, рівномірно розподіляючи їх по поверхні м’яса і накрийте тонкими слайсами твердого сиру.

Поряд з куркою можна запекти і гарбуз. Викладіть мариновану гарбуз поруч із м’ясом. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин. Ось і все, ніжна курочка з ананасом і гарбузом готова. Приємного апетиту.