Рецепт неможливо простий. Куряче філе, приготоване з овочами в духовці так само можна подавати разом з гарніром. Сюди підійдуть будь-які овочі, які є в холодильнику.
Інгредієнти
куряче філе – 600 г | |
невеликий кабачок – 2 шт | |
велика морква – 2 шт | |
томат – 2 шт | |
рослинна олія – 2 ст. л. | |
сіль – за смаком | |
перець червоний/чорний – за смаком | |
паприка – за смаком |
Ця страва готується ШВИДКО. Виглядає КРАСИВО. А їсти його дуже СМАЧНО і КОРИСНО. Підійде на будь-який випадок життя: нагодувати дитину, приготувати ПП обід/вечеря, швидко накрити стіл смачною і корисною їжею до приходу несподіваних гостей, а ще можна взяти з собою на роботу/прогулянку (воно в холодному вигляді нітрохи не гірше, ніж гаряче).
Покроковий рецепт
Ріжемо куряче філе на невеликі шматочки. Можна його заздалегідь замаринувати, наприклад, у спеціях і в соєвому соусі. Але цей рецепт більше відноситься до правильного харчування, тому залишимо сьогодні курку без маринаду.
Ріжемо кубиками кабачок.
Ріжемо півкільцями моркву.
Нарізаємо помідори.
На деко наливаємо рослинне масло і викладаємо: куряче філе, кабачок, морква та томати. Зверху додаємо сіль, перець (чорний/червоний) і паприку за смаком. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.