Куряче філе з рисом і помідорами

Куряче філе з рисом і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт простого приготування курячого філе з рисом і помідорами. Готується просто і швидко, особливо якщо рис у вас вже відварену.

Інгредієнти

Курка філе – 0,6 кілограма
Часник – 2 зубчики
Рис класичний – Рис класичний – 150 грам
Помідори – 3 великі штуки
Олія соняшникова – невелика кількість
Томатна паста – 1 їдальня ложка
Сіль/перець – за смаком
Зелень – 2 гілочки при подачі

Як приготувати Куряче філе з рисом і помідорами

Дуже велика кількість на сьогоднішній день других страв, до яких ми вже давно звикли і сприймаємо їх, як повсякденні страви. Але якщо подумати, можна трохи їх удосконалити. Про одному з таких страв ми б і хотіли розповісти, а саме про рецепт приготування курячого філе з рисом і помідорами.

Покроковий рецепт

Дістанемо каструльку і в неї ллємо воду. Ставимо на плиту і насипаємо в киплячу воду рис. Варимо до повної готовності.

Поки вариться рис наріжемо на досці помідори, невеликими кубиками. Дістаємо філе курки і також нарізаємо його невеликими шматочками. Зубчики часнику дрібно порубаємо. Рис зварився.

Дістаємо сковорідку. На неї наливають невелику кількість рослинної олії, щоб денце сковорідки було покрито. Ставимо на вогонь і викладаємо на неї шматочки курячого філе. Обсмажуємо до рум’яної скоринки.

Додаємо до смаженого курячого філе помідори. Солимо, додаємо перець за смаком і смажимо все разом близько 20 хвилин.

Після закінчення цього часу додаємо до вмісту сковороди відварений рис і томатну пасту, тушкуємо все приблизно 7 хвилин.

Через 7 хвилин додаємо до страви подрібнені зубчики часнику, все добре перемішуємо і знімаємо сковороду з плити, так як наше прекрасне куряче філе з рисом і помідорами готове до вживання. Наповнюємо тарілочки, посипаємо зеленню і сідаємо їсти!