Рецепт простого приготування курячого філе з рисом і помідорами. Готується просто і швидко, особливо якщо рис у вас вже відварену.
Інгредієнти
Курка філе – 0,6 кілограма | |
Часник – 2 зубчики | |
Рис класичний – Рис класичний – 150 грам | |
Помідори – 3 великі штуки | |
Олія соняшникова – невелика кількість | |
Томатна паста – 1 їдальня ложка | |
Сіль/перець – за смаком | |
Зелень – 2 гілочки при подачі |
Дуже велика кількість на сьогоднішній день других страв, до яких ми вже давно звикли і сприймаємо їх, як повсякденні страви. Але якщо подумати, можна трохи їх удосконалити. Про одному з таких страв ми б і хотіли розповісти, а саме про рецепт приготування курячого філе з рисом і помідорами.
Покроковий рецепт
Дістанемо каструльку і в неї ллємо воду. Ставимо на плиту і насипаємо в киплячу воду рис. Варимо до повної готовності.
Поки вариться рис наріжемо на досці помідори, невеликими кубиками. Дістаємо філе курки і також нарізаємо його невеликими шматочками. Зубчики часнику дрібно порубаємо. Рис зварився.
Дістаємо сковорідку. На неї наливають невелику кількість рослинної олії, щоб денце сковорідки було покрито. Ставимо на вогонь і викладаємо на неї шматочки курячого філе. Обсмажуємо до рум’яної скоринки.
Додаємо до смаженого курячого філе помідори. Солимо, додаємо перець за смаком і смажимо все разом близько 20 хвилин.
Після закінчення цього часу додаємо до вмісту сковороди відварений рис і томатну пасту, тушкуємо все приблизно 7 хвилин.
Через 7 хвилин додаємо до страви подрібнені зубчики часнику, все добре перемішуємо і знімаємо сковороду з плити, так як наше прекрасне куряче філе з рисом і помідорами готове до вживання. Наповнюємо тарілочки, посипаємо зеленню і сідаємо їсти!