Стегенця промиємо, видалити зайвий жир. Шкіру я завжди видаляю, якщо готую дієтичне корисне блюдо. Лук очистимо, наріжемо кільцями, або ж півкільцями, за бажанням.
Викладемо курку в глибоку ємність.
Додамо соєвий соус, потім гірчицю. Посолимо і поперчимо без фанатизму. Я додала 0.5 чайної ложки солі, тому що соєвий соус досить солоний, а гірчиця дає гостроту. Головне не переборщити.
Перемішуємо, додаємо цибулю. Залишаємо маринуватися на 15-20 хвилин. Цього часу цілком достатньо, що б соєвий соус зробив свою справу.
Відправляємо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку наші курячі стегенця. По закінченню 30 хвилин дістаємо апетитне м’ясо з духовки і насолоджуємося божественним ароматом.
Подавати можна готову страву з різними макаронними виробами, кашами, картопляним пюре. Я волію вживати, як самостійно блюдо. Можу урізноманітнити сезонними овочами. Приємного апетиту. Харчуйтеся смачно і правильно!