Курячі фрикадельки в овочевому соусі

Курячі фрикадельки в овочевому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачненькі соковиті фрикадельки можна з’їсти, наприклад зі сметаною. А так само до них можна зварити пюре, макарони, рис. Або будь-яку кашу. Фрикаделька – кульку з фаршу, зварену в бульйоні. Вони можуть бути з м’ясного або рибного фаршу. Фрикадельки, блюдо, яке поширене в країнах Скандинавії. Там їх в основному готують з яловичини, запікають в духовці і їдять з брусничним соусом. А, наприклад, у країнах Азії, фрикадельки нанизують на шампур і смажать на вугіллі. І це вже кебаб. Фрикадельки можна готувати, як самостійне блюдо, так і додавати в різні супи. Взагалі історія фрикадельок йде далеко в давнину. Наприклад, в історії Стародавнього Риму, згадуються кульки з підливою в хлібній коржику. До наших часів рецепт дійшов практично незмінним. Тільки автоматизувався процес приготування фаршу.

Покроковий рецепт