Курячі гомілки у вершковому соусі

Курячі гомілки у вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Є безліч рецептів приготування курки, що просто думки розбігаються. Для приготування курки можна використовувати будь-яку її частину, будь то її пісна і царська частина – грудка або ж делікатес, тобто тельбухи, або просто крильця, або соковите і жирне м’ясо – стегна і гомілки. Можна готувати і цілком – кому як подобається. Найголовніше, що куряче м’ясо поєднується з будь-якими приправами і соусами, але самодостатньо і без них. Можна робити з ним все, що захочеш. Експериментувати. А результат не змусить довго чекати, і смакові рецептори будуть просто в захваті. Але найпікантніше м’ясо виходить тільки в союзі з вершковим соусом. І ось Вашій увазі рецепт приготування курячих ніжок у вершковому соусі.

Покроковий рецепт