Курячі котлети під грибний сирної шубою

Курячі котлети під грибний сирної шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Очистити моркву, часник і цибулю, добре вимити м’ясо і печериці.

Подрібнити курячу грудинку в блендері разом з половинкою лука.

Гарненько перемішати фарш, додати спеції, сіль і перець.

Мокрими руками сформувати плоскі котлетки і обсмажити на олії до рум’яного кольору.

Нашаткувати слайсами печериці, нарізати цибулю і натерти морквину.

Обсмажити овочі з грибами на вершковому маслі.

Сформувати в жаростійкою формі блюдо. Спершу потрібно викласти курячі котлети, потім засипати їх овочевий засмажкою.

Змішати в окремій ємності соус. Для цього потрібно з’єднати сметану, майонез і роздавлені зубчики часнику.

Змастити соусом овочевий шар.

Щедро присипати блюдо сиром.

Відправити пеньочки в духовку на сорок хвилин при 200 градусах.

Готову страву подавати гарячим до столу разом з картопляним пюре або овочами. Приємного апетиту!