Підготувати всі інгредієнти для страви. Очистити моркву, часник і цибулю, добре вимити м’ясо і печериці.
Подрібнити курячу грудинку в блендері разом з половинкою лука.
Гарненько перемішати фарш, додати спеції, сіль і перець.
Мокрими руками сформувати плоскі котлетки і обсмажити на олії до рум’яного кольору.
Нашаткувати слайсами печериці, нарізати цибулю і натерти морквину.
Обсмажити овочі з грибами на вершковому маслі.
Сформувати в жаростійкою формі блюдо. Спершу потрібно викласти курячі котлети, потім засипати їх овочевий засмажкою.
Змішати в окремій ємності соус. Для цього потрібно з’єднати сметану, майонез і роздавлені зубчики часнику.
Змастити соусом овочевий шар.
Щедро присипати блюдо сиром.
Відправити пеньочки в духовку на сорок хвилин при 200 градусах.
Готову страву подавати гарячим до столу разом з картопляним пюре або овочами. Приємного апетиту!