Курячі котлети з грибами і морквою

Курячі котлети з грибами і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам набридли звичайні котлети, можна поекспериментувати і додати гриби. Для соковитості і пухкості я ще додала моркву.

Покроковий рецепт

Готовий фарш викласти в глибоку чашу. Головку ріпчастої цибулі, почистити, крупно порізати, подрібнити в блендері, додати в миску з фаршем. Туди ж додати дрібно порізані гриби (у мене печериці). За смаком посолити, поперчити, додати 1 яйце. Все перемішати.

Морква промити, почистити, натерти на дрібній тертці. Кріп подрібнити. Додати до фаршу.

Гарненько перемішати. Фарш для котлет готовий.

Розжарити сковороду з рослинним маслом. З фаршу включити кульки, трохи приплюснути (щоб фарш не прилипав до рук, потрібно змочити у воді). Смажити котлетки на сильному вогні до рум’яності.

Як тільки котлети з грибами зарум’янилися, зменшуємо вогонь, перевертаємо котлетки, накриваємо кришкою і смажимо до готовності (приблизно 15 хвилин).

Курячі котлети з грибами і морквою готові. Приємного апетиту!