Курячі котлети з хрусткою скоринкою, в духовці

Курячі котлети з хрусткою скоринкою, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Існує безліч рецептів приготування. Цей рецепт гарний тим, що він підійде людям, тим, хто стежить за своїм здоров’ям і не хоче набирати у вазі. Але і звичайно ж хто сидить на правильному харчуванні. У цьому рецепті використовується не жирне м’ясо філе птиці. Також приготування в духовці набагато корисніше, ніж на сковороді. Ці котлетки виходять дуже соковитими. Випікати їх потрібно лише 40 хвилин при температурі 200 градусів. Можна посипати зверху сиром і подавати як святкове блюдо.

Покроковий рецепт