Курячі крильця в маринаді з соєвого соусу на грилі

Курячі крильця в маринаді з соєвого соусу на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ці кисло-солодкі курячі крильця підійдуть і як закуска до пива, і як основне блюдо, якщо подавати з гарніром.

Покроковий рецепт

Насамперед слід приготувати маринад. Змішуємо в мисці соєвий соус, мед або цукор, оцет.

Крильця промити під прохолодною проточною водою. Викласти у велику миску в один шар і залити маринадом.

Очистити часник. Вимити. Натерти на тертці або подрібнити за допомогою чеснокодавилки і додати до крилець. Добре перемішати і викласти в один шар. Залишити м’ясо маринуватися на 1 годину в холодильнику прикривши кришкою, щоб не поширювався запах.

Змастити гриль рослинним і розігріти його. Дістати з холодильника м’ясо. Смажити на грилі з обох сторін до готовності. Викласти крильця на блюдо. Їсти подано. Приємного апетиту.