Курячі крильця з картоплею в мультиварці

Курячі крильця з картоплею в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі крильця з картоплею – це простий рецепт. Ви самі можете зробити його пікантніше, додаючи улюблені спеції.

Покроковий рецепт


В мультиварці встановимо “смаження”. Візьмемо велику соковиту морквину, почистимо її, на гострій тертці перетрем моркровку на тонкі пластинки. Жовтий лук почистимо від шкірку. Гострим ножем швидко подрібнити цибулю. У підігріту чашу вливаємо олію, даємо маслу підігрітися. Туди кладуть овочі. Даємо їм підрум’янитися.

Ножем від шкірки сиру картоплю чистимо, нарізаємо його у формі кубиків. Курячі крильця промиємо у воді, підсушити. До підсмаженою моркві, цибулі опускаються промиті крила. Все перемішується, даємо крилам “схопитися”.
Відключаємо в мультиварці “смаження”. У чашу засипаємо картоплю. Увіллємо окріп по стінці чаші. Включається режим “гасіння”.

Для соусу в тарілочці майонез змішаємо з томатом. Акуратно звішуємо отриману суміш в нашу страву.

Спробувавши на смак, потрібно поперчити, посолити. Ви можете всипати сушений кріп, листя лаврового листа.

Через годину курячі крила з картоплею можна подавати!