Курячі ніжки з хрусткою скоринкою у фользі з картоплею

Курячі ніжки з хрусткою скоринкою у фользі з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти прості: курячі ніжки, картопля, майонез… Впорається будь-яка господиня, навіть починаюча.

Інгредієнти

Курячі стегенця – 2 шт.
Картопля – 5-6 шт.
Майонез – 2-3 ст. л.
Сіль, приправи за смаком – За смаком

Як приготувати Курячі ніжки з хрусткою скоринкою у фользі з картоплею

Для приготування цієї страви знадобиться деякий час, не швидкий рецепт, тому що курячі ніжки спочатку потрібно замаринувати, і чим довше, тим смачніше… Справжній чоловічий ситний вечеря. Плюс в тому, що готується в духовці, не треба стояти біля плити і контролювати процес… Поставили на помірний вогонь, залишили на годину, вечеря готовий!

Покроковий рецепт


Курячі стегенця моєму, кладемо на фольгу. Обмазуємо майонезом.


Посипаємо приправами за смаком, трохи солимо. Загортаємо Фольгу. Залишаємо в холодильнику мінімум на годину.



Дістаємо з холодильника. Кладемо на деко, додаємо трохи води, закриваємо зверху ще фольгою, щоб все добре пропеклося. Ставимо в розігріту духовку на слабкий вогонь (180 градусів) приблизно на годину. Потім фольгу зверху прибираємо, додаємо вогонь, хвилин 10-15 ще готуємо, щоб ніжки трохи покрилися кіркою.




Викладаємо на плоске блюдо, подаємо гарячим. Приємного апетиту!